top of page

DIENSTEN

Onderstaand een overzicht van mijn diensten. Ik hou van de persoonlijke aanpak en hoop samen met jou wat moois te maken! Ben je geïnteresseerd of vind je het fijn om even te sparren over wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact op. Ik vind het heel leuk om met je kennis toemaken en van gedachten te wisselen. 

Logo en huisstijl

iconen_nieuw_logo.png

Ben je op zoek naar een uniek en professioneel logo en  een bijpassende huisstijl voor jouw bedrijf? Of wil je je huidige logo na een aantal jaar opfrissen/ restylen? Ik ga graag voor je aan de slag! Een goed ontworpen logo en een consistente huisstijl zijn belangrijk voor het opbouwen van een sterke, herkenbare merkidentiteit. Ik sta graag voor je klaar om jouw unieke logo te creëren waarin jijzelf en de de kernwaarden van jouw bedrijf weerspiegelt worden. Want de kracht van je bedrijf ben je immers zelf! Mocht je al een logo hebben maar nooit zijn toegekomen aan een mooie huisstijl kan je ook bij mij terecht. 

GRAFISCHE
VORMGEVING

icon-grafisch.png

Als Grafisch ontwerper/vormgever help ik bedrijven en organisaties met de vormgeving van communicatieuitingen. Ik denk graag met je mee op welke manier we jouw bedrijf of merk het beste zichtbaar kunnen maken. Wie ben jij en waar sta je voor? En wat wil je bereiken met je bedrijf en je communicatie? Samen kijken we welke middelen hierbij passen. Dit kunnen  'offline' (print) middelen zoals advertenties, flyers, kaarten etc zijn en ook 'online' middelen zoals social media banners of een nieuwsbrief.  Eventueel kan ik ook de huisstijl aanscherpen/restylen.  Zo ontstaat er een eenduidig, helder en herkenbaar beeld naar buiten toe.

BOEKEN &
MAGAZINES

icon-tijdschriften.png

Het hele traject rondom de vormgeving van een magazine, boek of jaarverslag kan ik voor jouw merk, titel of bedrijf verzorgen, van de eerste idee schetsen tot aan het druk-klaar maken van de bestanden en alles wat daar tussen zit. Door mijn jarenlange ervaring heb ik ook een betrouwbaar netwerk met tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en drukkerijen. Heb je behoefte aan een een frisse blik op jouw magazine wat al jaren loopt? Ik kijk graag mee hoe het anders en beter kan.

FREELANCE/
PROJECTBASIS

icon-freelance.png

Ineens toch meer werk dan verwacht? Of onverwachts ziekte in je team?

Je kan mij inhuren op freelance/project basis voor (redactionele) ontwerp- en dtp-klussen. Ik ben creatief, werk snel en nauwkeurig en houd goed het overzicht, ook met de deadline in zicht. Ik vind het leuk om samen te werken en pas me gemakkelijk aan. 

Of het nu gaat om een magazine, communicatiemiddelen rondom een evenement, een brochure opmaken of advertenties voor in de krant, ik doe het graag en met aandacht.  Dit kan vanuit mijn eigen werkplek als ook op locatie, eventueel met eigen werkstation.

REDACTIONELE 
ILLUSTRATIE

icon-illu.png

Naast het vormgeven en ontwerpen haal ik heel veel plezier uit het maken van (collage) illustraties bij redactionele artikelen. Ik heb dit in het verleden al eens gedaan voor magazines als Jente, EVA, Alef en O! magazine (opella). Voorbeelden hiervan vind je hier. Spreekt mijn stijl je aan? En ben je op zoek naar een leuke illustratie? Aarzel niet om contact op te nemen. Dan bespreken we de mogelijkheden.

freelance
grafische vormgeving
illustratie
boeken en magazines
bottom of page